ERITYISRYHMÄT

Kinoelämyksessä on ramppi ja leveä ovi sisäänkäynnissä. Meillä on Inva-WC ja korotettu pöytä, jonka alle mahtuu myös sähköinen pöyrätuoli, sekä lisäksi  kolme korotettua tuolia. Pystymme siirtelemään pöytiä ja tuoleja toiveidenne mukaan. Elokuvan katsomisen nautittavaksi tekee juuri nämä asiat ja että voit elokuvan aikana käydä wc:ssä tai tehdä muita tarvittavia toimintoja. Juomat ja syömiset voit pitää pöydällä kädenulottuvilla. Palvelukoirat ovat tervetulleita!

Tarjoamme erityisrymille Kinoelämykseen tapaamisen paritomilla viikkoilla maanantaisin klo 14-17. Tarkkaillaan kuitenkin tilannetta miten rajoituksia muutetaan. Tapaamiset alkavat ma 15.03. Tilan vuokra on 5€ /henkilö, johon sisältyy kahvi, tee, kaakao tai pillimehu. Elokuvan katsominen sisältyy hintaan, jos löydät elokuvan listaltamme. Olette tervetulleita!

Muistathan ilmoittautua, sillä 10 henkilöä on maksimimäärä. Lisää tilan rajoitusta voi aiheuttaa myös pyörätuolien lukumäärä, joten ilmoitathan, jos sinulla on sellainen. Voit ilmoittautua sähköpostiin kinoelamys@gmail.com, niin vahvistan varauksesi tai soittaa 045 78310196

Kun eritysryhmä vieraili Kinoelämyksessä saimme täsmätietoa puutteista ja kiitosta siitä mitä olimme jo osanneet ottaa huomioon remontissa. Olen todella kiitollinen tästä palautteesta. Muutoksista on osa tehty, mutta osa voidaan toteuttaa vasta kesällä. Kerään tälle sivulle kuvia tapahtumista ja siitä kuinka tiloja voidaan hyödyntää tapaamisissa. Tietysti kerron myös siitä, mitä hauskaa keksimme. Voimmehan kutsua vierailijoiksi erialan asiantuntijoita tai konserttikin voisi meitä kiinnostaa. -Pistetään mietintään ja tehdään tapaamisista mukavia!

Korkeat tuolit mahdollistaa myös ystävänpäivän vieton!