Elämykseen

Sinulle sopiva aika

Varaa sopiva aika kalenterista

Pahoittelemme, että kalenteri toimii välillä epäluotettavasti. Meille tuntemattomasta syystä kaikki varaukset eivät näy varauskalenterissa eivätkä tule perille. Pyrimme korjaamaan asian mahdollisimman pian.
Jos et saa varausta tehtyä kalenteriin, niin lähetä varaus sähköpostilla kinoelamys@gmail.com tai soita 045 78310196

Vapaana olevat ajat näet kalenterin alapuolelta, kun olet ensin valinnut haluamasi päivän (ruutu tummana).

 

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
- Vapaa

hinnasto

  • Tilan vuokraus 75€/3 tuntia
  • Tilan vuokraus 135€/kaksi peräkkäistä 3 tunnin jaksoa
  • Tilan vuokraus koko päiväksi 195€
  • Vuokrahintaan sisältyy mahdollisuus katsoa haluamasi elokuva (Elokuvan saatavuusvaraus, seloste jäljempänä)
  • Tarjoiluhintoja: Isot popcornit3€, lasten popcornit 1€, tavallinen kahvi 2€, erikoiskahvit 3€, kaakao 3€, tee 1.50€ ja pillimehu 1€, smoothie 2.50€, karkkeja, suklaapatukoita, keksejä, sipsejä, pähkinöitä ym. herkkuja löytyy myös.

Noudatamme suositeltuja koronarajoitusohjeita. Hallituksen tiedoteeseen sisältyy mm. suositus kuuden hengen maksimikoosta julkisluonteisisille tilaisuuksille. Vaikka tilaisuutemme ovat yksityisiä, niin suosittelemme kyseisen rajoituksen noudattamista. Asiakkaan vastuulla on päättää onko tilaisuus luonteeltaan riittävän yksityinen.

Voit halutessasi itse järjestää tarjoilun koko päivän tai kahden peräkkäisen 3 tunnin varausjakson kestäviin tapahtumiin. Muihin varauksiin emme enää sisällytä omatoimista tarjoilua. Neuvottele tarjoilusta tilausta tehdessäsi.

Muistathan myös, että lemmikkien tuonti tiloihimme on kielletty. Palveluskoirat ovat tervetulleita.

Huom! Jos olet tehnyt varauksesi ennen 3.2.2021, niin sovellamme varaukseesi tammikuun tarjoushinnastoamme kyseisessä hinnastossa esitetyin ehdoin.

Voit siirtää tai peruuttaa varauksesi veloituksetta, jos teet sen viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua. Siis jos varauksesi on määrä alkaa huomenna klo 14:00, niin voit peruuttaa sen vielä tänään iltapäivällä kahdelta. Toki toivomme, että kerrot peruutuksesi mahdollisimman aikaisin, jotta ehdimme saada jonkun toisen tilallesi. Myöhemmin (siis alle 24 tuntia) tapahtuneista peruutuksista veloitamme 50% vuokrahinnasta.

Voit maksaa käteisellä tai kortilla, mutta mieluiten kortilla.

Elokuvan saatavuusvaraus: Voit katsoa toivomasi elokuvan, jos se löytyy kokoelmistamme tai jostakin vuokrapalvelusta. Kotimaisia elokuvia emme voi valitettavasti sisällyttää yllä oleviin hintoihin esityslisenssimme rajoituksista johtuen.

Voit myös tuoda oman dvd-levyn mukanasi, jos se on ehjä ja puhdas. Meiltä löytyy myös diakuvien katselulaite.

Omavalvontaohjeet ovat tilassa nähtävillä ja siivoamme tilan jokaisen käyttäjän jälkeen.